GALIN EDVARD s.p.

Predstavitev podjetja

Leta 1996 sem se odločil za samostojno poslovno pot. Prva leta so bila še bolj tako tako, potem sem začel s prevozom pohištva. Od tod tudi ideja za izdelavo postelj. Tako sem leta 1999 razširil dejavnost z izdelavo Francoskih postelj in kavčev. Kavče sem kasneje opustil ter razširil ponudbo postelj.

Sedaj je vse skupaj postalo manjše družinsko podjetje. Poleg klasičnih Francoskih postelj vam lahko ponudimo še masivne bukove postelje in pograde, posteljne okvirje narejene iz masivnih ivernih plošč v lesnih dekorjih ali oblazinjene v tekstilnem usnju, moderne postelje večjih dimenzij in raznih oblik po željah kupca ter vzmetnice vseh dimenzij in trdot. Tudi dvojno vzmetenje .

Odkrito vam priznam, da pri nas ne delamo postelj iz ljubezni do lesa in podobno ampak delamo postelje za ljubezen .


Tradicija

Večina podjetij in podjetnikov se opira na tradicijo in izkušnje več rodov. Pri meni ni tako. Jaz si nabiram izkušnje sam, skušam slediti novim trendom  in načinu proizvodnje. Sem mnenja, da bi mi v današnjih časih izkušnje pradeda bolj malo koristile.  V letih delovanja sem naredil več kot 15.000 postelj. To so moje izkušnje in še vedno se učim!